Ana içeriğe atla

Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Canan BİRİMOĞLU OKUYAN koordinatörlüğünde hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencileri Halk Sağlığı Hemşireliği dersi kapsamında Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek çeşitli etkinlikler düzenledi.

Etkinlikte Dr. Öğr. Üyesi Canan BİRİMOĞLU OKUYAN “Bulaşıcı olan ve Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar” konusunda öğrencilere eğitim verirken Hemşirelik Bölümü  öğrencileri Halk Sağlığı Hemşireliği dersi kapsamında Bulaşıcı olan ve Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar konusunda stantlar açtı.

Üniversitemiz adına Halk Sağlığı Hemşireliği öğretim üyesi ve hemşirelik öğrencileri olarak bu etkinliğin gerçekleşmesinde desteği olan Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin DEMİR'e ve Müdür Yardımcısı Şeyma CEYHAN’a katkılarından ötürü teşekkür ederiz.